Nieuws

Angelique Goutier, Angel Cosmetics

Zonder zorgen natuurlijk mooi  zijn de eerste woorden op mijn website. En dat is wat ik graag wil bieden. Want hoe fijn is het wanneer klanten zeggen dat ze complimenten krijgen dat hun wenkbrauwen of eyeliner zo mooi en natuurlijk aansluit(en) bij hun gezicht en uitstraling.

Ik ben Angelique Goutier en ik houd van mensen, ik zie ze graag gelukkig en ik ben blij dat ik daar mijn steentje aan mag bijdragen. Ik ben altijd al  geïnteresseerd geweest in natuurlijke schoonheid en het aanbrengen van make-up die daarbij past. Daarom besloot ik van mijn droom ook mijn vak te maken.  Als mensen mens ben ik oprecht geïnteresseerd en vind ik het heerlijk om onverdeelde aandacht te kunnen geven. Wanneer klanten stralend de deur uitgaan kan mijn dag niet meer stuk.

Ik heb mijn opleiding gevolgd bij de PMU Academie van Irma Hulscher en ik heb diverse aanvullende trainingen gevolgd om mijn kennis te vergroten en mijn vaardigheden te verfijnen.

In mijn salon kun je terecht voor het aanbrengen van wenkbrauwen en eyeliner.

Het vak van PMU specialist is uitdagend en je bent nooit uitgeleerd. Daarom wil ik me in de nabije toekomst verder gaan specialiseren in medische pigmentatie en houd ik mijn kennis up to date door het volgen van masterclasses en webinars.

Mijn salon voldoet aan alle hygiëne-eisen van de GGD. Je bent bij mij in veilige én deskundige handen.

Angel Cosmetics  aangesloten bij de Nederlandse Stichting voor Geregistreerde Permanente make-up specialisten (NSGP)

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!