Nieuws

Belinda Leusink, Belinda permanent make-up

Mijn naam is Belinda leusink, 43 jaar. Ik ben getrouwd en moeder van 2 kinderen. 

In 2019/ 2020 heb ik de basis opleiding pmu gevolgd bij Irma Hulscher, tot die tijd was het geven van groeps lessen op sportscholen mijn dagelijks werk. Nu ben ik minder les gaan geven en mijn eigen salon gestart in het zetten van pmu, geven van micro needling, Lashlift en wimper extensions en natuurlijk harsen/ epileren en verven van wenkbrauwen. Ik vind juist de combinatie van het sporten/ lesgeven en de salon erg leuk. Bij het lesgeven ben je uitbundig en daag je mensen/ groepen uit en bij de behandelingen in mijn salon ben je geconcentreerd en 1 op 1 bezig. Naast mijn eigen salon zet ik ook pmu bij een salon waar ze haar werk (op maat) maken voor mensen met alopecia, chemo onder gaan of andere haar problemen hebben. Het is dus niet alleen cosmetisch maar soms ook medisch- cosmetisch waarom iemand pmu laat zetten. Iemand op een zo natuurlijk mogelijke manier weer een goed gevoel geven over zich zelf en haar uiterlijk is waarvoor ik het doe. 

Met vriendelijke groet

Belinda Leusink

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!