Nieuws

Daphne Bom, Amé Cosmetics

Mijn naam is Daphne Bom, ik ben 38 jaar en ik woon samen met mijn man en twee (bijna drie) kindjes in Woerden. Sinds December 2020 ben ik eigenaresse van Amé Cosmetics in Woerden. Na een lange carrière in de modebranche heb ik het roer volledig omgegooid. Ik heb mij laten omscholen tot PMU specialiste. Een lang gekoesterde droom die eindelijk is uitgekomen!

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij Irma Hulscher Academie voor permanente make-up. Een fijne en degelijke opleiding waar ik alle fijne kneepjes van het vak heb geleerd. Regelmatig volg ik masterclasses zodat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste technieken en ontwikkelingen. Ik vind het leuk om iets nieuws te leren en ik vind het belangrijk kwaliteit te kunnen blijven leveren.  

Amé Cosmetics staat voor natuurlijke permanente make-up van hoge kwaliteit. In mijn salon heerst een ontspannen sfeer met veel privacy. Door goed te luisteren naar mijn klanten, streef ik er naar altijd de mooiste resultaten te behalen. Nu dat permanente make-up een opmars maakt, is mijn doelgroep niet alleen jong, maar merk ik ook dat de volwassenere dames heel verrast zijn als ze zien hoe mooi en natuurlijk je permanente make-up tegenwoordig kan laten aanbrengen. Het is ontzettend leuk om elke keer weer blije klanten te mogen uitzwaaien.

Ik ben super trots dat ik bij het NSGP ben aangesloten. Een mooi initiatief om toch in onze branche een standaard neer te zetten. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in het nieuwe bestuur en ik weet zeker dat ze ons mooie vak positief in het nieuws zullen brengen.

Daphne Bom

AMÉ COSMETICS

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!