Nieuws

Interview met Liesbeth van Opzeeland

Mijn naam is Liesbeth van Opzeeland, 30 jaar en eigenaresse van de gelijknamige beautysalon in permanente make-up in Heerhugowaard.

Toen ik mijn eigen wenkbrauwen liet behandelen met permanente make-up was dat het moment dat ik geïnteresseerd raakte. ik bleef maar vragen stellen en zat met bewondering te kijken naar het apparaat en de handelingen die werden uitgevoerd.

Met een achtergrond als schoonheidsspecialiste was het een logische stap om een opleiding te gaan volgen in Permanente make-up (PMU). Ik ben navraag gaan doen en meerdere keren kwam de naam ‘Ïrma Hulscher’ naar boven.

Inmiddels heb ik mijn eigen salon geopend met als specialisme permanente make-up. De salon bevind zich in een beautycenter in Heerhugowaard. Je komt binnen in de kapsalon en als je door loopt, kom je terecht in mijn salon. Tegenover mij zit de schoonheidsspecialiste. Dit is een perfect aanvulling; zo kan ik mij volledig focussen op permanente make-up en de schoonheidsspecialiste zorgt voor het bijhouden van de wenkbrauwen en huidverbetering.

Het is een ideaal concept voor klanten om meerdere beauty professionals onder één dak te hebben met iedere zijn eigen specialisme.Van te voren had ik nooit verwacht dat PMU branche zo uitgebreid en interessant was! Er komen steeds meer technieken bij en de vraag naar PMU wordt ook steeds groter. Het is ontzettend leuk omop de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen door het bijhouden en volgen van perfectie trainingen. Irma verzorgt deze zelf of nodigt een collega uit vanuit het buitenland.

Mijn salon biedt echt maar één specialisme aan en dat is permanente make-up.De focus ligt echt op cosmetische PMU, wenkbrauwen & ogen en vanaf eind 2020 hoort lippen daar ook bij. Ook een leuk onderdeel van het werk is het contact met de klant en het zichtbare resultaat direct na de behandeling. Ik ben pas tevreden als de klant in de spiegel kijkt en blij is met het resultaat!Graag verwelkom ik je in de beautysalon.


Liefs, Liesbeth van Opzeeland
www.liesbethvanopzeeland.nl

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!