Nieuws

Interview met Sabrina Brandsma

Achter elke donkere wolk schittert altijd de zon; de Silver Lining. Dat is mijn persoonlijke ervaring en van daaruit is ook mijn praktijk ontstaan. Ik ben Sabrina Brandsma, 42 jaar jong. Al 14 jaar ben ik samen met Maarten en zijn we ouders van Noah (6) en Nadine (9). Na een intensieve opleiding aan de Hulscher Academy ben ik klaar om te doen waar ik oprecht van houd: Mensen helpen door ze nog mooier te maken dan ze al zijn!

Al mijn hele leven ben ik met veel liefde bezig met vorm, kleur en esthetiek, als visagist, grimeur en decoratief schilder. Mijn werkelijke roeping vond ik toen ik cosmetische en medische permanente make-up ontdekte. In dit vak komt voor mij alles samen: Oog voor detail, gevoel voor vorm en kleur en mijn enthousiasme voor make-up. Om mijn klanten dan stralend van zelfvertrouwen de deur uit te zien lopen, is waar ik ultieme voldoening uithaal.

Naast de beste behandeling geef ik mijn klanten graag persoonlijke aandacht. Ik neem de tijd om echt te luisteren naar hun wensen en verhalen. Iedereen kan bij mij rekenen op een oprecht, warm welkom en deskundig advies. Ik heb dan ook met veel klanten een hele fijne band en zeer goed contact.

Bij mijn praktijk in Groningen kun je terecht voor de meest natuurlijke permanente make-up wenkbrauwen en eyeliner. Ook kun je door mij oude permanente make-up laten corrigeren, in vorm en/of kleur.
Naast de permanente make up heb ik mij toegelegd op huidverbetering en littekenvermindering door middel van micro needling en medische pigmentatie.

Micro needling is één van de meest effectieve huidverbeterende behandelingen van dit moment en met de juiste kennis en apparatuur ben ik in staat om naast de fijne lijntjes ook de diepere rimpels en littekens te verbeteren. Ik word er ontzettend gelukkig van als ik mensen hun pijn letterlijk en figuurlijk draaglijker kan maken. Mensen met bijvoorbeeld post operatieve littekens kunnen veel hinder ervaren, qua uiterlijk en/of door beperkte mobiliteit, door een litteken. Deze mensen zijn bij mijn in goede handen en kunnen na behandeling weer vrijer bewegen.
Silver Lining PMU is gevestigd in het Bedrijven Centrum Groningen aan de ring van Groningen en is zeer goed bereikbaar. Daarnaast is er volop gratis parkeergelegenheid.

Eerst graag even persoonlijk kennismaken? Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Groetjes Sabrina Brandsma

06-18391553
www.silverliningpmu.nl
Volg mij op Insta: silverliningpmu
Like op Facebook: Silver Lining PMU

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!