Nieuws

Interview met Wendy Schalen

Mijn naam is Wendy Schalen, 39 jaar en samenwonend met man en 3 kinderen in het mooie Friesland; Oldelamer. 

Daar woon ik in een verbouwde boerderij en zijn daar op het moment ook bezig met de aanbouw van mijn eigen salon. 

Op dit moment werk ik ambulant op de woensdagen bij Beautystudio Marjan in De Blesse en zal mijn dagen gaan uitbreiden zodra de salon thuis volledig af is en tevens goedgekeurd is door de GGD. 

Als ik iets doe, wil ik het goed doen en  heb daarom ook gekozen voor de opleiding tot specialist bij Irma Hulscher in Almere.

Dit vak geeft me veel voldoening omdat ik mensen weer blij kan maken en ze een stukje zelfvertrouwen kan geven. Tijdens de behandelingen hoor je mooie, soms verdrietige, verhalen en dan merk je ook wat het kan doen met iemand als ze bijvoorbeeld geen of nauwelijks wenkbrauwen meer hebben. Hoe fijn is het om deze mensen enthousiast de salon te zien verlaten. Vaak is er na de tijd ook nog contact over hoe het gaat, of laten ze me weten hoe blij ze zijn. Het contact met de mensen vind ik erg fijn en belangrijk en ook natuurlijk omdat je elkaar na 6 weken weer terug ziet in de salon. Een behandeling bestaat namelijk uit 3 keer, met een periode ertussen van 6 weken. 

Tijdens de intake nemen we de tijd om de wensen door te nemen qua vorm en kleur welke van tevoren op de huid getest worden voordat er gestart wordt met pigmenteren. Verder vind ik het belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt bij mij en vraag ik regelmatig of alles naar wens is. 

Bent u ook nieuwsgierig geworden en/of heeft u nog vragen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact met mij op of neem een kijkje op mijn website, Instagram of Facebook en wie weet ontmoet ik u bij mij in de salon.

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!